İSTANBUL / SANCAKTEPE - Ayşe Çarmıklı Ortaokulu

Ayşe Çarmıklı Ortaokulu

Adres
YUNUS EMRE MAH. METEHAN SK. AYŞE ÇARMIKLI İ.Ö.O.EK BİNA NO 8/1 İÇ KAPI NO 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Mesleki eğitim standartlarını uluslararası düzeyde yakalamış ve modern eğitim teknolojileriyle donatılmış bir okul olmak, ileri düzeyde yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Türk Milli Eğitimi ve Mesleki Teknik Eğitim yasa ve yönetmelikleriyle çerçevesi çizilmiş eğitim programını, endüstri kuruluşlarının ihtiyaçlarını, kurumun imkânlarını ve çevre faktörlerini dikkate alarak uygulayabilen bir kurum olmayı, öğrencilerini, kişisel yeteneklerini geliştirmiş, sosyal ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayabilen, bilgili, becerili, özgüven sahibi, iyi ahlaklı ve disiplinli birer vatandaş olarak yetiştirmeyi, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, sürekli gelişime açık kadromuz ile sağlıklı ve kaliteli eğitim vermeyi, ekip çalışmasına yatkın, üretime yönelik projeler geliştirip uygulayabilen, endüstriyel üretim ortamına kolay adapte olabilen ve liderlik vasıfları gelişmiş mezunlar vermeyi varlığının sebebi sayar.
İlçe geneli kompozisyon yarışmasında ilk üç dereceyi aynı anda aldık.
sabah: 08.00 - 13.40 öğlen: 13.55 - 19.35
Ulaşım
Sancaktepe´den geçen toplu taşıma araçları (14, 19S, 19E, 122B, 132S) ile Veysel Karani durağı önünde inerek okulumuza yürüyerek ulaşabilirsiniz. Durağa yürüme mesafesi 5 dakikadır.
Okulumuzda öğrenim gören engelli öğrencilerimiz için servisler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Sancaktepe yeni kurulan bir ilçedir, ilçemiz hızla büyümektedir, büyümekle beraber nüfus yoğunluğu sürekli artmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Sancaktepe ilçesinin merkezine 25 dakikalık bir mesafede bulunmaktadır. Safa Tepesi yakınındadır.
TÜBİTAK Bilim Fuarı,Harezmi, TEKNOFEST
Erasmus+ Avrupa Birliği Projesi