İSTANBUL / SANCAKTEPE - Ayşe Çarmıklı Ortaokulu

Mrt

Sancaktepe Kaymakamımız Sayın Ahmet KARAKAYA ve llçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Hale Bağce ÖZBAŞ okulumuzu ziyaret ederek kütüphanemizin ve Bilişim Teknolojisi sınıfımızın açılışını yaptılar.Geleceğin yazarı öğrencimiz Edanur GENÇ kitabını imzaladı ve takdim etti.

Şbt

Okulumuzda "En İyi Narkotik Polisi Anne" eğitimi verildi. Proje kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personel,öğretmen,öğrenci velisi ve vatandaşlara çocukları daha iyi gözlemlemeleri,farklı davranış ve hareketleri farketmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.Katılan velilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

2024 BURSLULUK SINAVI

BAŞVURU BAŞLANGIÇ  TARİHİ  : 13/02/2024

BAŞVURU BİTİŞ TARİHİ              :  01/03/2024

BAŞVURU YAPABİLECEK SINIFLAR: 5,6,7  ve 8. Sınıflar

BAŞVURU ŞARTLARI

▶️ Ortaokullarının 5’inci, 6’ncı, 7’nci ve 8’inci sınıflarında öğrenim görüyor olmak.

▶️  2023 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen toplam miktarın 111.600 (yüz on bir bin altı yüz)  TL’yi geçmemesi. Aile gelirinin tespitinde ailenin 2023 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

▶️ Serbest meslek sahibi ise vergi dairesinin adı, adresi ve hesap numarası belirtilen, basit veya gerçek usulde vergiye bağlı olan mükelleflerin 2023 yılına ait gelir vergisi matrahını gösteren belge.

▶️ Ücretli veya maaşlı çalışıyor ise muhasebe birimi veya ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan alınacak aylar itibarıyla 2023 yılına ait on iki aylık toplam gelirini gösteren belge.

▶️ EK-1 Öğrenci Ailesinin Maddî Durumunu Gösteren Beyanname ( Okul idaresinden ya da başvuru kılavuzundan alınabilir)

▶️ Yukarıda yazılan belgeler eksiksiz doldurulup olarak okul idaresine teslim edilecek. (EK 1 Belgesini okuldan temin edilebilirsiniz.)

Sınav başvurusu elektronik ortamda yapılacaktır. Çıktının bir nüshası imzalanıp veliye teslim edilecektir. Başvuru için velinin okula gelmesi gereklidir. Öğrenci ile gönderilen belgeler işleme alınmaz.

SINAV TARİHİ   : 21/04/2024 Pazar Saat 10:00

May

2021•2022 eğitim öğretim yılı etwinning projeleri kapsamında "Scientists from East to West/ Doğudan batıya bilim insanları" projesinde kurucu olarak görev yapan öğretmenimiz Asena Fatmagül Doğrucu ve proje öğrencilerinden ikisi Çamsan Avmde "e-twinning yaygınlaştırma sergisi"ne proje kapsamında oluşturdukları son ürün ile katıldı. Proje öğrencilerine teşekkür eder başarılarının devamlarını dileriz.

May

''Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir..'' (Mustafa Kemal ATATÜRK)

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı.

May

Bilişim Haftası kapsamında, ortaya çıkan çevrimiçi sorunlara ve güvenli internet kullanımına ilişkin farkındalığı arttırmak, İnternet'i çocuklar için daha güvenli hale getirmek için okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni tarafından öğrencilere Siber Zorbalık ve İnternet'in Güvenli kullanımı konularında seminer verilmiştir.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan çeşitli etkinlikler ile çoşkuyla kutlandı.

Nis

5000 kitaplık kütüphanemiz sizler için hazırlanıyor.Türkçe öğretmenlerimizin büyük emeği ile kitaplarımız numaralandırıldı ,türlerine göre katagorilere ayrılıp sınıflandırıldı.Okul kütüphane kaşesi ile kaşelendi sizlere ulaşmayı bekliyor.